Els mercats de Pineda de Mar recuperen totes les parades amb l’entrada a la fase 3

Així s’ha acordat entre el consistori i l’Associació de Marxants del Maresme. Es recuperarà el cent per cent de parades dels mercats de Pineda Centre i Poblenou amb més espai de separació entre marxants.

Amb l’entrada de Pineda de Mar a la fase 3 de la desescalada, el municipi recupera totes les parades dels mercats ambulants, tant d’alimentació com de roba i menatge. A partir de dimecres 17 el mercat de Poblenou i de divendres 19 el mercat de Pineda Centre comptaran amb tots els paradistes habituals anteriors a l’inici de la pandèmia. Així ho han decidit el consistori de l’Associació de Marxants del Maresme, que també han treballat amb l’adaptació als nous protocols que hauran de seguir a partir d’ara totes les parades en vistes a l’augment significatiu de visitants dels mercats amb el fi de les limitacions de mobilitat entre regions sanitàries i amb l’obertura de fronteres.
Principalment les noves normes que han de regir en aquests espais és l’ampliació d’espais entre parades i amb els visitants. Per encabir tots els marxants en els dos mercats s’han ampliat les zones de parades. A Pineda Centre es duplicarà l’espai del passeig marítim amb la col·locació de parades a banda i banda del passeig marítim entre l’estació de tren i el pont de la Riera (hotel Taurus). Pel que fa a Poblenou s’han habilitat nous espais per les parades que comprenen avinguda Hispanitat, passeig Europa, carrer Doctor Fleming, la plaça dels Sol i el passeig marítim.