Eleccions Generals 10-N

Informació de servei sobre punts d'informació i seguiment de la jornada electoral.

Aquest diumenge es celebren eleccions generals al Congrés i al Senat. A Pineda de Mar estan convocades a votar 19.672 persones. Els col·legis electorals estaran oberts de les 9 del matí fins a les 8 del vespre. Recorda que per poder votar hauràs de portar DNI, passaport o permís de conducció. Pots consultar el teu col·legi de votació fent clic aquí.

Punts d’informació:

De les 9 del matí a les 8 de la tarda l’Ajuntament de Pineda estarà obert per poder solucionar els dubtes dels ciutadans respecte a aquestes eleccions. També hi haurà una taula informativa al col·legi electoral de l’Institut Euclides. També s’atendran telefònicament al 937671560.

Dades de participació, resultats provisionals i definitius

Durant tot el dia hi haurà vies de seguiment d’aquestes eleccions. Des de la web https://eleccions.pinedademar.org/ s’avançarà els percentatges de participació de les 14 h i a les 18 h. Una vegada s’hagi fet el recompte oficial, es publicaran els resultats.

Per la seva banda Ràdio Pineda estarà en contacte puntualment per oferir informació sobre el transcurs de la jornada electoral. La seva web i els perfils de xarxes socials també n’informaran. Un cop finalitzin les votacions, a partir de les 20 h començarà un programa especial que comptarà amb valoracions dels portaveus polítics, primers resultats i resultats definitius.