El termini per sol·licitar la bonificació per l'ús de la deixalleria finalitza el 31 de gener

El tràmit per a la sol·licitud es pot realitzar telemàticament a través de la seu electrònica, o presencialment demanant cita prèvia. La bonificació garanteix un 20% de desompte en la taxa d'escombraries dels usuaris.

Durant el mes de gener, i amb data límit el dimecres 31 del mateix mes, les veïnes i veïns de Pineda de Mar que hagin utilitzat la deixalleria municipal per abocar-hi els residus corresponents, i que durant els abocaments hagin complimentat adequadament la targeta d’usuari de la deixalleria, poden demanar la bonificació del 20% en la taxa d’escombraries.

L'Ajuntament ofereix la possibilitat d'efectuar el tràmit telemàticament a través de la Seu Electrònica del web municipal o bé presencialment a l’Oficina de l’Atenció al Ciutadà amb cita prèvia (citaprevia.pinedademar.org o bé al telèfon 93.767.15.60). L'horari de l'oficina és de dilluns a divendres, de 08.00h a 14.30h.


Com funciona la bonificació?

Per tal de poder gaudir del 20% de descompte en el rebut de la taxa d’escombraries, cal haver demanat i complimentat la targeta d’usuari de la deixalleria prèviament. La targeta fixa un mínim de quatre usos en el transcurs d'un any, amb l'abocament dels residus especials més comuns, com són: olis de cuina, aparells elèctrics, bateries i piles, tòners d’impressora, etc.