El Consultori de Poblenou comença unes obres per ampliar l’àrea de consultes

Amb aquesta actuació s’aconseguirà dues noves consultes i millorar la zona d’atenció ciutadana. Les obres s’allargaran 2 mesos i no afectarà l’activitat habitual del centre.

Aquesta setmana han començat les obres de reforma del Consultori de Poblenou que permetran guanyar espai per a consultes i atenció en ciutadana. En concret es guanyaran dues noves sales de consulta que es sumaran a les 9 existents i també s’habilitarà un nou espai de treball pels professionals de la unitat d’atenció a la ciutadania.

Les obres que tenen una previsió d’execució de dos mesos es faran sense interrompre l’activitat assistencial del centre, a excepció de la tarda d’aquest mateix divendres que el centre estarà tancat per poder perforar dues parets per crear dues noves finestres. Es realitzaran en dues fases: la primera convertirà l’actual office i el magatzem d’històries clíniques en dues noves consultes, es crearà un nou accés als vestidors i al nou espai de treball pels professionals. A la segona fase de les obres es posarà a punt la zona posterior a l’àrea d’atenció a l’usuari, destinada a tasques d’ús intern.

Aquesta millora es suma a les recentment realitzades al centre: canvi de portes d’accés i dues més d’emergència. La inversió d’aquestes actuacions al consultori de Poblenou ascendeix a 71.572 €, import a càrrec de l’Ajuntament de Pineda de Mar.