El confinament municipal passa a ser comarcal des d’aquest dilluns

La Policia Local continua fent seguiment de les restriccions: només aquests cap de setmana s’han interposat 39 denúncies per saltar-se les restriccions.

Aquest dilluns han entrat en vigor algunes modificacions en les mesures restrictives pel control de la pandèmia. La més rellevant és el canvi del confinament municipal al confinament comarcal. D’aquesta manera les persones es poden moure lliurement entre els municipis de la mateixa comarca. Ara bé, les autoritats sanitàries avisen que la situació epidemiològica continua sent molt complicada i que cal extremar les mesures d’interacció social per evitar contagis.

Un altre canvi de les mesures afecta la restauració, que podrà obrir una hora més en el torn d’esmorzar (de 7.30 fins a les 10.30 h) i en el torn de dinars (de 13 a 16.30 h). També es permet la reobertura dels espais esportius i gimnasos amb un aforament interior al 30% i exterior al 50%.


39 denúncies en el cap de setmana

La Policia Local de Pineda continua vetllant pel compliment de les restriccions de mobilitat, interacció social i horaris d’obertura. En aquest sentit aquest cap de setmana s’han interposat 39 denúncies. Destaca l’actuació realitzada la tarda d’aquest cap de setmana en dos establiments de restauració del municipi on en un d'ells s’hi celebrava una festa il·legal amb 18 persones. Totes les persones van ser identificades i denunciades i es proposen diverses sancions per l’incompliment de l’horari d’obertura dels locals, de les mesures d’higiene i prevenció, per l’obertura de locals per a la celebració d’actes expressament prohibits, per superar el nombre màxim de persones reunides i per incomplir la distància mínima de seguretat entre persones.