Dia Internacional de les Dones a Pineda de Mar

S’han programat activitats del 8 al 12 de març obertes al públic, amb inscripció i també en format en línia.

Pineda de Mar commemora el Dia Internacional de les Dones amb una vintena d’activitats programades entre el 8 i el 12 de març. Totes les activitats s’han adaptat a la situació sanitària, i hi trobem propostes tan presencials com en línia: teatre, projecció de documentals, vídeos i exposicions a través de les xarxes socials, música, xerrades, exposicions, etc.

La lectura del manifest institucional es realitzarà el dilluns 8 de març a les 12 h a través de Ràdio Pineda. A la tarda L’Auditori de Pineda acollirà l’obra de teatre Club Venus, història d’una noia romanesa arribada a Espanya enganyada per una màfia de proxenetes. Durant tot el dia Can Jalpí vol convidar als i les joves de Pineda a participar en la llista musical feminista, a engalanar l’espai de lila i a passar pel photocall que s’instal·larà a l’espai per compartir i les fotografies reivindicant la jornada. Per la seva banda el Centre Cívic Poblenou oferirà una exposició de dibuixos del taller d'éssers fantàstics a través del seu Instagram. Per últim el Pla de Transició al Treball de Pineda (PTT) presentarà al seu Instagram un vídeo sobre la igualtat de gènere.

Consulta tot el programa de la commemoració del 8M a Pineda de Mar

Activitats més enllà del 8 de març

A banda de les activitats organitzades el mateix 8 de març, durant tot el mes de març, i especialment fins el dia 12, s’han programat altres obertes al públic i també a les escoles i instituts de Pineda dirigides al seu alumnat. Trobareu tota la programació en el díptic commemoratiu de la jornada.