Crida ciutadania: consum mínim d'aigua

ACTUALITZACIÓ (17.45 h) Servei a la potabilitzadora normalitzat. Degut a l'aturada de la planta potabilitzadora de l'Alt Maresme, demanem que es redueixi al mínim el consum d'aigua, que és apte pel consum humà.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOREA:

El desbordament del riu Tordera, a causa a les fortes pluges caigudes a Catalunya en les darreres hores, ha obligat a aturar la planta potabilitzadora d’aigua de l’Alt Maresme, situada a Palafolls i gestionada per SOREA. El personal de la planta ha estat evacuat per precaució.


Les instal·lacions de la planta no estan inundades, però sí que ho estan els pous situats a la llera del riu. Per aquest motiu, la planta no pot funcionar de manera temporal. SOREA pot garantir el subministrament fins divendres al matí, sempre que es mantingui el subministrament elèctric.


SOREA recomana a la ciutadania que faci un consum mínim de l’aigua i eviti consums extraordinaris. Les poblacions afectades són: Palafolls, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Canet de Mar, Sant Iscle de Vallalta i Sant Cebrià de Vallalta.


La companyia subratlla que l’aigua que està subministrant en aquests moments a la població té l’absoluta garantia sanitària i no està afectada per aquest episodi de desbordament.


SOREA lamenta les molèsties que aquesta situació pugui provocar a la ciutadania i demana que se segueixin les recomanacions de les autoritats locals i Protecció Civil.