Comencen les obres de reparació del passeig Marítim afectat pel temporal Glòria

La reparació cobrirà un total d’1,35 km de passeig, que tindrà un aspecte més natural amb menys formigó.

Aquest dilluns han començat les obres al passeig Marítim de Pineda de Mar afectat pel temporal Glòria del passat mes de gener. Són unes obres d’urgència executades pel govern de l’Estat, de les primeres que es realitzen a tota Catalunya en relació al temporal marítim i de pluja que va afectar especialment la costa del Maresme.


En total es repararà un tram d’1,35 km que complirà amb la idea d’assolir un passeig marítim més naturalitzat. Així una de les principals actuacions serà la retirada de les peces de formigó que formaven el carril bici del passeig. Es completarà tot el passeig per assolir un camí amb sauló compactat. A més també es repararan l’escullera que va des del mòdul de salvament fins al restaurant dels Pescadors. Per últim es reposaran les rampes d’accés afectades pel temporal.


Les obres s’allargaran 3 mesos i es dividiran en dues fases. La primera fase es centrarà en el tram que va des de la plaça del Vaixell a la platja de Poblenou fins al pont de la Riera. Està previst que aquest tram es pugui enllestir en tres setmanes. Posteriorment es començarà el tram entre el pont de la Riera i l’estació de tren.


Ampliació del carril esportiu

Degut al tall per les obres des del pont de la Riera fins a la plaça del Vaixell, l’Ajuntament de Pineda ha decidit ampliar fins aquest darrer punt el carril esportiu provisional que s’havia habilitat feia un parell de setmanes.