Comença la campanya comercial Tómbola de Pineda que repartirà 200.000 €

Del 27 de juny al 16 d’agost els més de 140 establiments adherits a la campanya repartiran 150.000 butlletes entre els seus clients. Totes les butlletes tenen premi: des de descomptes a regals directes.

Aquest dissabte comença la campanya de dinamització del comerç local Tómbola de Pineda. A partir de demà tots els clients que facin una compra mínima de 10 € en un dels més de 140 establiments adherits rebran una butlleta de participació. Totes les butlletes tenen premi: des de descomptes de fins a 100 € per gastar en altres establiments adherits a regals directes com calçat i roba, productes de cosmètica, objectes de regal, pernils, sopars per a dues persones, serveis de perruqueria, tractaments de bellesa, etc.

La campanya impulsada per l’Ajuntament de Pineda de Mar i amb el suport de l’associació de comerciants Gent de Pineda té com a objectiu mobilitzar 3 milions d’euros en el comerç local de Pineda. Es repartiran 150.000 butlletes fins el 16 d’agost, i tots els descomptes i regals es podran bescanviar fins el 29 d’agost.

Gran sorteig final de 3.000 €

A banda dels descomptes i premis directes, cada butlleta conté un número d’identificador que serveix per participar en el gran sorteig final de 3.000 € per gastar al comerç de Pineda. Per participar els clients han de conservar part on apareix aquesta numeració. El 29 d’agost, coincidint amb la Festa Major de Pineda, realitzarà el sorteig dels 3.000 €

Sorteig de 500 € a través de les xarxes socials

A més del sorteig dels 3.000 €, també es farà un sorteig entre totes aquelles persones que comparteixin una foto seva amb una butlleta de la campanya i etiquetin a les xarxes socials de la campanya @tombolapineda a Facebook, Twitter i Instagram. El sorteig serà de 500 € per gastar als comerços de Pineda i s’acceptaran fotografies penjades i etiquetades fins el 16 d’agost.

Campanya de dinamització comercial del Pla de Xoc Municipal

Aquesta campanya té un cost de 215.000 € i forma part de les 17 mesures del Pla de Xoc municipal per fer front a les conseqüències econòmiques i socials derivades de la crisi sanitària del coronavirus Covid-19 que va presentar l’Ajuntament de Pineda de Mar al mes d’abril.