Canvis en el mapa i en les dates de les zones d’aparcament regulades

Les anomenades «zones verdes d’estiu» amplien la seva cobertura i entraran en funcionament a partir del divendres 15 de març. Al maig, un nou grup de carrers s’incorporarà a l’oferta de zona verda al voltant del Barri de les Creus.

El Ple de l’Ajuntament va aprovar canvis en el mapa i en les dates de les zones d’aparcament regulades a Pineda. El canvi més destacat va ser la modificació definitiva de les «zones verdes d’estiu», que entraran en funcionament a partir del divendres 15 de març i allargaran la seva durada fins el 30 de setembre. Aquesta modificiació és de caràcter definitiu, per la qual cosa s’anirà repetint els propers anys.

L’objectiu és minimitzar l’impacte per l’augment de demanda d’aparcament que perjudica a les persones residents de Pineda. L’ampliació de les dates per a l’ús de la «zona verda d’estiu» permetrà que els residents amb distintiu tinguin ús preferent d’aquestes places durant més mesos que actualment. Tot i mantenir el nom «d’estiu», la senyalització indicarà clarament el nou període d’aplicació -inici 15 de març i fi 30 de setembre- per tal d’evitar confusions.

Més zones verdes

El Ple de gener també va aprovar l’ampliació de zona verda en un total de 174 places noves i 205 reconvertides, concentrades respectivament al barri de Les Creus i a carrers propers a la zona de l’estació de trens. L’ampliació del barri de Les Creus està pendent de les obres necessàries per a la seva entrada en funcionament, prevista a principis del mes de maig.

Arxius adjunts