Can Xaubet elimina la matrícula i la permanència per a nous abonats

Aquesta mesura es pren per flexibilitzar l'accés al servei. Des d'avui Can Xaubet reprèn les activitats esportives en espais interiors.

El Complex Esportiu Municipal Can Xaubet elimina a partir d'avui dilluns l'import de la matrícula per a nous abonats així com el compromís de permanència. Amb aquest canvi es vol flexibilitzar l'accés d'abonats al centre i adaptar-lo a les noves exigències del mercat i del consumidor d'aquest servei. Ara, per exemple, serà més senzill que un usuari pugui acudir a Can Xaubet durant uns mesos concrets amb l'única obligació d'atendre la quota mensual.Obertura d'espais interiors al 30%

Aquest canvi coincideix amb la reobertura dels espais interiors de Can Xaubet per a la pràctica esportiva. Fins ara les mesures per a la contenció de contagis de Covid-19 feia que tant l'exercici individual com les classes dirigides s'haguessin de fer a l'exterior.

Des d'avui es reobren les sales de fitness interiors, amb 30% de l'aforament màxim. També es reprenen les activitats dirigides a les sales interiors amb l'obligatorietat d'utilitzar la mascareta en tot moment. Els vestidors es mantenen tancats excepte pels usuaris de la piscina.

Per acudir tant a una activitat dirigida com per fer esport de forma lliure s'ha de reservar cita prèvia a través de l'aplicació de Can Xaubet o des de la zona d'abonats al web www.canxaubet.cat