Beques d’ensenyament i d’esport de l’Ajuntament de Pineda de Mar

S’obre el període de sol·licituds de beques d’educació i per a la pràctica d’esport extraescolar. Del 2 de juny al 2 de juliol es podran presentar sol·licituds telemàticament i presencialment, aquestes últimes només amb cita prèvia.

L'Ajuntament de Pineda obre el període de sol·licituds de beques en l'àmbit educatiu i d’esports pel curs que ve. Es tracta de les beques de llibres, de llars d’infants i beques de l’Escola de Música i de l’Escola de Dansa. També hi ha les beques pels casals d'estiu. Aquest any aquesta convocatòria també contempla les beques per a la pràctica d’esport extraescolar organitzat per entitats esportives o AMPAS de Pineda de Mar.

Presentació de sol·licituds

El període de sol·licituds de les beques d’educació i esports començarà dimarts 2 de juny i s’allargarà fins el 2 de juliol. Es podran fer telemàticament a través del web www.pinedademar.cat o bé presencialment únicament amb cita prèvia. A causa de l’actual situació sanitària i per tal de mantenir totes les mesures de seguretat tant per les persones sol·licitants com per als treballadores i treballadores de l’ajuntament, les tramitacions presencials es realitzaran a l’Oficina de Turisme de Pineda (al costat de l’ajuntament) en horari de matins de 8.30 a 14 h i de tardes de 15.30 a 19.30 h

Només s’admetran sol·licituds amb cita prèvia concentrada per telèfon al 93 767 15 60 (de 8.30 a 14 h) o bé demanada a través de http://citaprevia.pinedademar.org

Beques d’esport extraescolar

Aquesta serà la segona convocatòria d’aquest nou ajut que l’ajuntament va engegar el passat curs per tal d’afavorir la pràctica de l’activitat esportiva entre els joves sense que la situació econòmica familiar sigui un impedint. Com a novetat d’aquesta segona convocatòria també podran optar a aquesta beca alumnes d’educació primària i secundària obligatòria. Es farà un atorgament provisional de la beca el 30 d’agost que es farà efectiu un cop es formalitzi la inscripció en l’activitat abans del 30 de setembre. L’any passat es van beneficiar d’aquest ajut un total de 169 infants de Pineda.

Beques menjador

Respecte les beques menjador que gestiona el Consell Comarcal del Maresme i que altres anys s’havien demanat a la vegada que les beques d’educació, enguany encara no està oberta la convocatòria a esperes que sigui confirmada per la Generalitat de Catalunya.