Arriba la Festa Major Petita

Els actes estan programats pels dies entre el 17 i el 26 de juny. Els concerts i espectacles principals es faran a l'Espai Sant Jordi.

La Festa Major Petita és l'encarregada d'obrir cada any la temporada d'estiu, amenitzant les nits i els dies dels pinedencs i pinedenques amb activitats lúdiques. Per aquesta edició s'han preparat esdeveniments dirigits a diferents públics: des de concerts per a famílies, fins a espectacles d'humor o festa amb DJ, així com la tradicional arribada de la Flama del Canigó o porpostes culturals.

En el marc d'aquestes celebracions, el divendres 17 a les 19.30h, s'inaugurarà l'exposició "Expedición y Aventura" a la Fundació Tharrats. El dissabte 18 a les 10.30h l'Escola Municipal de Música oferirà un concert a la Plaça de les Mèlies, i a partir de les 11.00h els Pescadors de Pineda celebraran la varada de barques i processó marinera a la Platja dels Pescadors.

Amb l'arribada de la Flama del Canigó del dijous 23 de juny a les 20.00h a la Plaça de les Mèlies, s'obriran les diferents revetlles previstes a punts com Plaça Biblioteca, Plaça Mèlies o Platja dels pins, Des de les 21.00h i  fins les 04.00h, la programació especial de Ràdio Pineda t'acompanyarà perquè no hagis de pensar en triar música.

L'ofici solemne en honor de Sant Joan Baptista serà a les 12.00h a l'Església Parroquial de Santa Maria i obrirà els actes del dia 24 de juny. A la Plaça de les Mèlies, a les 19.30h, hi haurà una Ballada de sardanes a càrrec de la Cobla La Principal de Cassà complementada a la mitja part amb un Ball de Gegants. A les 22.00h de la nit i a l'Espai Sant Jordi, la festa continuarà amb un concert de La Banda del Drac

L'endemà 25 de juny començaran les activitats a les 18.00h a la Plaça Sara Llorens, amb la Festa Jove amb DJ Grima, organitzada pel Consell de Joves de Pineda de Mar. A les 22.00h de la nit, a l'Espai Sant Jordi, es podrà gaudir de l'espectacle ARA MÉS, interpretat per Pep Plaza. El diumenge 26 de juny, a les 19.30h, tancarà la Festa Major Petita un concert per a famílies de la Xics and Roll Band, organitzat a l'Espai Sant Jordi. 


Les entrades per als actes celebrats a l'Espai Sant Jordi tindran un cost de 5€. Les entrades es poden adquirir a través del web www.auditoripineda.cat o directament a Can Comas

Arxius adjunts