A la venda les entrades per les gales de "Mister International i Miss World Spain 2022"

El 17 i el 18 de juny se celebraran a Pineda de Mar, en el poliesportiu de Can Xaubet, i de l’11 al 19 de juny se celebren a Pineda de Mar actes amb la participació dels i les aspirants a guanyar el certàmen

L’organització del certàmen de les gales de "Mister International i Miss World Spain 2022" ja ha posat a la venda les entrades per la celebració de les gales finals que se celebraran a Pineda de Mar, en el poliesportiu de can Xaubet els propers dies 17 i 18 de juny de 2022. El preu de l’entrada per a cada gala és de 15 euros.

Des del dia 11 fins el 19 de juny, Pineda de Mar allotjarà els 104 participants, entre homes i dones, arribats de totes les comunitats autònomes, que al llarg de tota la setmana prendran part en diferents activitats que s’organitzaran per promocionar el municipi, prèvies a les gales finals.

L’esdeveniment compta amb el suport d’esponsors externs i patrocinadors de diferents categories, com els establiments hotelers, Hotel Pineda Splash - 30º hotels i els Beatrix 2000-Caliu Apartments. Així mateix els comerços, restauració, i empreses locals també hi poden col·laborar amb l'objectiu de visualitzar-se.

Informació de patrocini:

www.pinedademar.cat o en el Centre Innova al telèfon 93 7671560

Enllaç venda entrades:

https://www.entrapolis.com/entradas/gala-mister-international-spain-2022

www.entrapolis.com/entrades/gala-miss-world-spain-2022

Enllaç video promocional:

https://www.youtube.com/watch?v=xvWIj0-2qvU

Arxius adjunts