Més activitats vinculades a la Marató de TV3

Fins a mitjans de gener els visitants de la Biblioteca Serra i Moret podran visionar tres curtmetratges realitzats pel pinetenc Antonio López

Encara amb motiu de la Marató de TV3 d'enguany, al vestíbul de la biblioteca Serra i Moret, es projecten tres curtmetratges del pinetenc Antoni López Carmona, en els que participa com a promotor i editor buscant la sensibilització del públic en la importància dels primers auxilis en determinades cardiopaties. Les projeccions es fan durant l'horari de servei de la biblioteca (dimarts, dijous, divendres i dissabte de 10 a 14 hores i totes les tardes de feiners de 16.30 a 20.30 hores).

Fotrografies de Kiko Gavara

També promogut per la Fundació Tharrats, encara resten exposades les fotografies del malgratent Kiko Gavara, fotògraf i pagès, que va patir una bradicàrdia durant anys, derivant finalment en un infart. Entre la documentació generada amb motiu del tractament, va rebre un informe amb un gràfic semblant a un arbre. Arran de l'experiència, va començar a fotografiar un arbre que li recordava un cor, en concret un roure, en diferents èpoques de l'any. Les fotos són exposades a l'exterior de Can Comas i, a l'interior, es poden adquirir postals amb el recull de fotos, al preu d'1 euro, en benefici de la Marató.

Sorteig d'objectes de Patchwork

Encara resten per recollir alguns dels objectes de patchwork que es van sortejar durant la matinal per la Marató de TV3. Els que vau adquirir butlletes pel sorteig podeu passar per Can Comas a comprovar si teniu alguna de les butlletes premiades. Els objectes resten exposats a l'aparador de la masia fins al proper 31 de gener.