Pineda més solidària que mai amb la Marató de TV3

Enguany el col·lectiu que elabora objectes de patchwork per la Marató sortejarà 2 puf, davantals, coixins i diversos objectes elaborats amb aquesta tècnica durant la Matinal de Pl. Mèlies

A més del sorteig d'objectes de patchwork, la programació de la Marató de TV3 d'enguany inclou performances, excursions, concerts, exposicions, competicions esportives, exhibicions de ball, xocolatades, subhastes de quadres i d'àpats, presentació del llibre 'Malcriados' i moltes activitats més que ajudaran a captar  per a la investigació de malalties del cor. La programació detallada la trobareu en document adjunt a peu de pàgina.

Durant aquesta setmana s'han iniciat ja les activitats solidàries amb la Marató de TV3. El diumenge vinent, 14 de desembre, serà el que acumularà més accions per la causa. De 10 a 14 hores se celebrarà la tradicional Matinal a la pl. Mèlies que enguany comptarà amb dos escenaris, un a la mateixa plaça i l'altre al Pati de Can Comas.

Moltes escoles i les llars d'infants municipals participen amb activitats i fan difusió entre els alumnes i pares sobre els valors de les accions solidàries com és el cas.

Us comminem  a participar un any més en les activitats que se celebren a Pineda i a mostrar una vegada més l'alt grau de solidaritat dels nostres ciutadans.