Es senyalitzen a Pineda els espais lliures de fum

En concordància amb l'acció, el dilluns 24 de novembre, es farà un acte de signatura del manifest Entorn Sense Fum a Can Xaubet

Des d'aquesta setmana ja es poden veure a Pineda uns rètols on indica 'Espai sense fum'. La brigada municipal els ha instal.lat a les portes de les escoles, i també a places on hi ha jocs infantils, o a les entrades d'espais públics, com l'Ajuntament, Can Comas, i instal.lacions municipals i esportives, entre d'altres. La normativa indica que no es pot fumar en espais d'ús públic ni tampoc en recintes de parcs infantils i àrees i zones de joc per a la infància, a banda de la prohibició de fumar en bars i restaurants, entre altres. La senyalització forma part de la campanya "Pineda sense Fums".

Acte de signatura del Manifest Entorn Sense Fum

Dins de les accions previstes en la campanya 'Pineda sense Fums', el proper dilluns, 24 de novembre, es farà un acte de signatura del manifest Entorn Sense Fum a Can Xaubet, a partir de les 8 del vespre. La intenció és que pares, mares, mestres i entrenadors, com a models a imitar pels infants, es comprometen a explicar i defensar la idoneïtat de l'Entorn Sense Fums', en benefici de la salut dels més joves, especialment vulnerables a l'exposició passiva del fum ambiental del tabac.

La campanya de conciensciació sobre els beneficis de no fumar s'allargarà fins al 31 de maig coincidint amb el Dia Internacional contra el Tabac. En el decurs d'aquests mesos, personal sanitari local, farmàcies i ajuntament s'han aliat per programar accions amb aquest objectiu.