Commemoració del Dia Internacional contra la violència envers les dones

De l'11 al 28 de novembre hi ha programat un seguit d'activitats vinculades a la jornada i el dia 25 es llegirà el Manifest i encesa d'espelmes

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el departament de Polítiques d'Igualtat de la Regidoria de Cultura i Ciutadania i el Centre Anna Bachs de l'Ajuntament de Pineda de Mar, amb la col.laboració de l’Espai Jove, l’Associació de Dones Pinedenques  i el Cercle Artístic,  han preparat de l’11 al 28 de novembre un programa d'activitats de sensibilització entorn del tema.

El 25 de novembre es llegirà el Manifest a les 12 del migdia a la plaça Catalunya, a la tarda es farà una encesa d’espelmes dibuixant el símbol de la dona, en record a les víctimes de violència de gènere. Us convidem a venir a encendre-les.  En acabar, a l’Auditori de Can Comas, l’actriu Sandra Rossi ens presentarà el seu espectacle Sí, PERO NO Exactamente.

L'Associació de Dones Pinedenques i l'Espai Jove han participat també en la programació d'activitats vinculades a aquesta celebració. El detall el podeu trobar en el programa annex a peu de pàgina.

El 25 de novembre va ser declarat Dia Internacional Contra la Violència cap a la dones, per a commemorar el violent assassinat de les germanes Mirabal (Pàtria, Minerva i Maria Teresa), tres activistes polítiques assassinades el 25 de novembre de 1960 a mans de la policia secreta del dictador Rafael Trujillo a la República Dominicana.