L'ex-jugador del FC Barcelona, Lluís Carreras, farà una xerrada dijous a Pineda

Parlarà sobre el programa 'Enganxa't a l'Esport', una activitat inclosa dins de la campanya 'Pineda sense fums'

El que va ser jugador del primer equip del Barça, Lluís Carreras, farà una xerrada aquest dijous 13 a Pineda. Serà a les 5 de la tarda a Can Xaubet dins del programa "Enganxa't a l'Esport" de l'Agrupació Barça Jugadors. Es tracta d'un taller participatiu que farà l'ex-jugador Lluís Carreras i que té per objectiu fer reflexionar i promoure l'esport com a factor de protecció davant de conductes de risc com el consum de drogues. L'activitat és molt participativa i es treballen continguts com la presa de decisions, l'empatia, la capacitat d'acceptar la frustració i l'actitud davant els conflictes.

Hi assistiran nens d'entre 10 a 12 anys dels Jocs Escolars i de les entitats esportives de Pineda.
Lluís Carreras va ser jugador del primer equip del Barça i va aconseguir el campionat de lliga del 1992-93, la Supercopa d'Europa del 1992 i la Supercopa d'Espanya del 1992. Era jugador de la defensa i va destacar per la seva lluita i velocitat. També ha jugat amb l'Oviedo, El Racing de Santander, el Mallorca, l'Atlètic de Madrid i l'Alavés. També ha esta entrenador de l'Alavés i el Sabadell quan va pujar de categoria a Segona Divisió. També ha estat entrenador del Mallorca.
Lluís Carreras va néixer a Sant Pol i actualment és directiu de l'Agrupació Barça Jugadors i participa en partits i actes de representació del Barça.

La xerrada està inclosa dins dels actes de la campanya 'Pineda sense fums' que fomenta l'Ajuntament de Pineda.