Les biblioteques de Pineda recullen 123 quilos d'aliments pel Rebost Solidari

A banda de la campanya 'Un llibre x un aliment' les biblioteques inicien aquest divendres una acció per recollir fons per la Marató de TV3

La campanya 'Un llibre x un aliment'  que han dut a terme les dues biblioteques de Pineda ha aconseguit recollir 123 quilos de menjar que es destinaran al Rebost Solidari.
Les Biblioteques de Pineda han organitzat la Campanya Solidària Un Llibre x un aliment. Es tracta de recolzar la tasca de recollida d’aliments per el Rebost solidari de Pineda amb la proposta de canviar un llibre, fruit de donatius d’usuaris de la biblioteca, per un aliment. Els aliments recollits han estat, sobretot, llegums, oli i pasta.
D'altra banda, les Biblioteques de Pineda participaran en la Marató de TV3, en una activitat organitzada conjuntament amb totes les Biblioteques del Maresme. Aquesta activitat començarà el 14 de novembre i finalitzarà el 14 de desembre. A les biblioteques s'hi podrà trobar un cor gegant, on la gent que vulgui, podrà posar una idea o pensament sobre les malalties cardiovasculars , posant un donatiu per la campanya.  L’eslògan és 'Fes que la biblioteca bategui!