Dia mundial sense alcohol'14

L'Ajuntament i l'Espai Jove han programat activitats dirigides als joves amb l'objectiu de reduir el consum d'alcohol i valorar els riscos associats

L’Ajuntament de Pineda de Mar des del Pla Intermunicipal de Drogodependències i en col•laboració amb l’Espai Jove  ha dissenyat diverses actuacions amb motiu el Dia Mundial sense Alcohol (15 de novembre). Durant els dies previs i posteriors a aquesta data hem organitzat activitats amb l’objectiu de reduir el consum d’alcohol entre els joves, valorar els riscos associats, reflexionar sobre l’afartament, sobre les diferents percepcions, la normalització, etc. Les propostes són:

-    Si beus… posa TU el límit: Tastet a l’hora del pati als instituts on els joves hauran de relacionar riscos i recomanacions en funció de l’alcohol ingerit. 
-    KEEP CALM and PUT YOUR LIMITS: Xapes que repartirem amb el logo del Keep Calm
-    Gimkana: Veus el que beus?, Et lliga l’alcohol? O Beus a sac? Amb proves d’habilitat jugant amb el doble sentit de la frase. 
-    Ambientació. L’exposició dissenyada pel PiD “Controles tu?” estarà instal•lada a Can Jalpí
-    Debat alcohol i joves a Pineda de Mar (19/11 a les 18h a Can Jalpí)
-    Anem de Festa: teatre Fòrum pels alumnes de 4t d’ESO de la mà de la companyia Impacta’t (13/11 a les 12’30h al CRC)
-    Canvi de Marxa pels alumnes de 1r i 2n de BAT i CF dirigit a sensibilitzar dels riscos associats amb la conducció sota els efectes de l’alcohol o altres substàncies. Estectacle orgnaitzat per Fundació Mutua de conductors i Server Català de Trànsit. (14/11 12’30 al CRC)