L'Ajuntament prepara una millora de carrers en els propers mesos

Les actuacions van des de l'asfaltat fins la millora d'accessos i l'eliminació de barreres arquitectòniques

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Pineda ha aprovat inicialment un nou pla per asfaltar carrers per valor de 820.000€. Es tracta d'un pla per millorar la mobilitat i els accessos a carrers. Tot just ara s'està a l'aprovació inicial del pla però durant els propers mesos es durà a terme aquesta millora
Alguns d'aquests vials són, el carrer Puntaires, Joan Maragall, Santiago Rusiñol, Jaume I, carrer Vall d'Aran o Roger de Llúria. A Poblenou, es faran millores d’asfaltat a l'Avinguda Hispanitat, Puerto Rico, Passeig d'Europa i el Camí del Mig entre d'altres. També hi haurà millores al Barri de Les Creus, en concret al carrer Sevilla.

El pla també servirà per fer més accessibles algunes cantonades de carrers, amb la construcció de rampes per eliminar barreres arquitectòniques.

Relació de carrers:
Avda Hispanitat, Goya, Passeig Marítim, Rosselló, Sevilla, Elisenda, Lepant, Joan Maragall, Val d'Aran, Rusiñol, Jaume I, Roger de Llúria, Puerto Rico, Passeig d'Europa, Camí del Mig, Garraf, Llevant, De la Torre, Plaça del Vent, Riera, Arenys, Església i Carrer Puntaires.