Pineda és la seu aquest cap de setmana de la 24a Trobada de Gegants del Maresme

Els actes protocolaris i la cercavila es faran el diumenge al matí a Pl. Espanya i als carrers més cèntrics de la població

Pineda acull aquest diumenge, la Trobada de colles geganteres del Maresme, amb 30 parelles de gegants i un total de més de 80 figures diferents. Serà la trobada gegantera més gran que s'ha fet mai a Pineda, població que l'acull pel fet que en Guerau I és l'actual Hereu del Maresme. Durant aquesta trobada es nomenarà el proper hereu comarcal del món geganter. En el decurs de la jornada, es podrà veure el Ball del Maresme a Pineda diumenge al migdia, i dissabte a les 7 de la tarda es farà l'assaig a la Plaça Espanya obert a tothom.
A Pineda s'hi aplegaran més de 900 persones arribades de tots els pobles de la comarca. La cercavila es farà el diumenge al matí des de la Plaça de les Mèlies, Carrer Bertomeu, Avinguda Montserrat, Moragas i Barret, per arribar a la Plaça Espanya.
La Trobada Comarcal serà diumenge. A 2/4 d'11 es farà la plantada de gegants a la Plaça Espanya. A les 11 començarà la cercavila i a 2/4 d'1 del migdia es farà la proclamació del nou Gegant Hereu del Maresme 2014. La trobada està organitzada per la Colla de Geganters i Grallers de Pineda amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.