Crida ciutadana per aportar fons al Rober Solidari

El canvi d'estació és un bon moment per revisar armaris i aportar al Rober Solidari les peces de vestir que han quedat petites o en desús

Els voluntaris de Càritas del Rober Solidari de Pineda han fet una crida a les persones que tinguin roba que ja no utilitzin, a que la portin al Rober, perquè pugui ser reutilitzada.
Els voluntaris de Càritas recorden que tota la roba que els arriba és benvinguda. La que està en bon estat es queda al Rober, i la resta, es passa a una empresa que recicla teixits aconseguint així petits ingressos que reberteixen en el projecte.
L'inici de Tardor és un bon moment per revisar armaris i desfer-nos de les peces que ja no farem servir. Una bona excusa per aportar fons al Rober Solidari. En aquest nou servei també es recull calçat en bon estat, llençols, mantes, tovalloles i estris infantils (com ara cadiretes, bressols, cotxets...)  
La recollida de roba es fa els dilluns al matí, de 10 a 1, i dimecres i divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre, al Rober, ubicat al carrer de Mar, 60, de Pineda

El passat 24 de setembre es va inaugurar el Rober Solidari de Pineda. Un servei  gestionat per Benestar Social de l'Ajuntament i Càritas Santa Maria que té per objectiu facilitar roba a persones i famílies que ho necessitin. Des del Rober, els voluntaris recullen roba que esta en bon estat perquè pugui ser re-utilitzada. Després l'ofereixen a persones i famílies que seran derivades al Rober a través de Benestar Social.