L'Ajuntament obre un nou termini per ajuts a la promoció de l'economia local

Oferirà ajuts per la contractació d'aturats, per als nous autònoms i per a empreses que facin millores o es traslladin a Pineda

L'Ajuntament de Pineda ha obert obre el segon termini de sol·licituds dels ajuts de promoció de l'economia local. Es poden demanar fins el dia 31 d'octubre al Centre Innova.
Hi ha quatre línies d'ajuts:
La primera, per ampliacions, adequacions i millores del local comercial o nau industrial
La segona, per trasllat d'activitats ja existents cap als polígons industrials o zones de concentració comercial.
La tercera, per al foment de l'autoocupació. Ajut per a persones que iniciïn la seva activitat econòmica, amb domicili fiscal i centre de treball a Pineda, durant l'any 2014.
I la quarta, foment de la contractació. Ajut per a persones físiques o jurídiques, amb centre de treball ubicat a Pineda que contractin persones aturades provinents de la borsa de treball de l'Ajuntament de Pineda de Mar.
Els ajuts per millores als locals comercials o naus industrials i per millores en aparadors, façana o rètols, són de fins a 1500€. També se subvenciona fins a un màxim de 1500 € el trasllat d'empreses ja existents al Polígon Industrial de Pineda o als principals eixos comercials.  L'Ajuntament de Pineda bonificarà dins d'aquesta iniciativa fins el 95% de la taxa d'obertura de nous establiments i aplica una bonificació del 50% de l'impost d'activitats econòmiques durant 5 anys.
Pel que fa a la contractació de nous treballadors, el consistori pagarà 700 € per cada nou treballador autònom de Pineda a l'atur, i que es doni d’alta durant l’any. També ofereix un ajut de 700€ per la contractació de persones que estiguin a l'atur un mínim de 6 mesos. L'Ajuntament de Pineda també bonificarà amb el 50% de l'IAE a les empreses que ampliïn la mitjana de la plantilla amb un contracte indefinit.
Ara ha començat el segon període de sol·licituds que s'allargarà fins al 31 d'octubre.  Per a més informació us podeu posar en contacte amb el Centre Innova o bé al telèfon 93 767 15 60 (extensió 801).Les sol.licituds s'hauran de presentar per escrit a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Pineda de Mar (Pl. de Catalunya, 1).