Torna a Pineda una nova edició de la Mini Print Internacional de Cadaqués

L'exposició recull obres de 740 artistes especialitzats en gravat i estampació de 55 països diferents

La Fundació Tharrats d'Art Gràfic acollirà del 4 d'octubre al 2 de novembre la 34a edició del Mini Print Internacional de Cadaqués.

Aquesta mostra, organitzada pel Taller Galeria Fort, compta amb la participació de 740 artistes de 55 països, tan diversos com Xina, Nova Zelanda, Kosovo, Mèxic, Israel, Groenlandia, Estonia... que s'expressen a través de l'obra gràfica i que permeten conèixer les diferents tècniques que s'empren i també les més novedoses. Entre els treballs participants també hi ha obra de les pinetenques Anna Mercè Puig i Carme Tarrés.

El Mini Print Internacional de Cadaqués s'exposa anualment a la Fundació Tharrats de Pineda de Mar des de l'any 2006.

El Mini Print Internacional de Cadaqués és un concurs de gravat obert a totes les tendències i tècniques d'estampació, en el qual hi participen artistes de tot el món. El concurs es convoca cada any mitjançant la divulgació de les bases de participació que es dirigeixen a artistes, tallers de gravat, escoles, universitats i mitjans de comunicació especialitzats.

La mostra s'inaugura aquest dissabte, 4 d'octubre, a les 19.30 hores. L'horari de visites serà de dilluns a diumenge de 6 a 9 del vespre, a la primera planta de Can Comas (Pl. Catalunya, 3)