L'Ajuntament de Pineda obre el període de sol·licituds de beques per a estudis superiors

El termini finalitza el 10 d'octubre

L'Ajuntament de Pineda ha obert aquest dilluns, el període de sol·licituds de beques per a estudis superiors. Es tracta d'ajuts econòmics destinats a la subvenció d'una part de la matrícula del primer curs de Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) i d'estudis universitaris.

Els requisits específics per poder demanar una beca per estudis superiors són estar empadronat a Pineda (amb anterioritat i de forma interrompuda des de l'1 de gener de 2012) i ser alumne matriculat a primer curs (2014-2015), en instituts públics de la Generalitat de Catalunya o en centres integrats o adscrits a una universitat catalana o pública d'arreu de l'Estat.  També és requisit que la unitat familiar de l'estudiant que demana la beca, disposi d'una renda per càpita inferior a 12.000 € .

L'Ajuntament valorarà les sol·licituds de beques per a estudis superiors, segons la capacitat econòmica familiar i l'expedient acadèmic de l'alumne. L'ajut màxim unitari serà de 1.000 €. El pagament de la beca es farà d'acord amb els tres trimestres del curs escolar (setembre-desembre 2014; gener-març 2015 i abril-juny 2015).

Els alumnes interessats en obtenir una beca d'estudis superiors han de presentar la sol·licitud amb la documentació corresponent, a la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Pineda. El període de presentació de sol·licituds de beques per a estudis superiors és obert fins al 10 d'octubre.