Inauguració del Centre de Recursos per a Joves Can Jalpí

Les obres han servit per refer per complet la planta baixa d'aquest edifici històric, que és el nou centre de recursos que gestionarà la Regidoria de Joventut

Tot a  punt per la inauguració, aquest dissabte, de les obres de remodelació de la masia de Can Jalpí. L'actuació  ha servit per refer per complet la planta baixa d'aquest edifici emblemàtic de Pineda, que és el nou centre de recursos per a joves. També se cedirà per les activitats dels veïns de Can Cornet.

Els actes
La festa començarà a partir de les 5 de la tarda amb amb Portes Obertes que inclourà exhibició de jocs de Rol i a les 6 taller de Zumba. A 2/4 de7 una batukada de Diabolus Musicae sortirà de plaça Espanya fins a Can Jalpí. A les 7 de la tarda s'iniciarà l'acte d'inauguració amb el parlament de les autoritats presents, seguits d'un pica pica popular. Els actes acabaran amb animació musical amb diversos grups i DJ's a partir de les 8 del vespre.

Can Jalpí és una masia propietat de l'Ajuntament de Pineda que, amb aquestes obres ha canviat el tò de la façana, ara d'un color siena molt llamatiu, s'ha renovat l'interior de la planta baixa i s'ha instal.lat un sistema de tancament a través de targetes electròniques que permet l'ús de diverses sales. També s'hi han instal.lat càmeres de seguretat amb visió directa a la comissaria de la Policia Local, per prevenir bretolades a la façana.
Actualment l'edifici acull les instal.lacions vinculades a la Regidoria de Joventut com les oficines del Centre Obert, l'Espai Jove i les instal.lacions de l'Agrupament Escolta i Guia Montpalau de Pineda, a la primera planta.