La Festa Xic destaca entre les novetats de la Festa Major d'enguany

El pregó de la Festa Major 2014 serà a càrrec de l'escola Mare de Déu del Roser per la celebració del seu 125è aniversari

Torna la Festa Major amb un munt d'activitats destinades a tots els públics i en les que en gran part han col·laborat les entitats del poble. Entre les novetats que podreu trobar al programa que adjuntem a peu de pàgina en destaca l'organització del pregó per part del col.legi Mare de Déu del Roser, que enguany celebra el seu 125è aniversari.

Música i concerts amb la Selvatana, el divendres 29 i amb l'orquestra Titanium, el dissabte 30.

Aquest mateix dia, els interessats podran gaudir d'una subhasta de peix, tal com es feia antigament, davant de la platja dels Pescadors, organitzada per l'associació Barques a Vela Llatina 'El Mamelló'.

Entre les novetats trobem també la Diada Castellera que se celebrarà el diumenge 31 on hi participaran els castellers de l'Alt Maresme amb els Minyons de Santa Cristina, com a colla convidada. El mateix dia, l'espectacle sardanístic en dos actes, 'Com a casa', amb la Principal de Llobregat, la Coral Reinaixença i el Cor Aixa, inclòs dins dels actes en commemoració del Tricentenari.

La platja dels Pins serà un punt de festa jove, amb concerts cada nit a partir del dimarts 26 i durant tota la setmana.

Però la innovació més especial ve de la mà de la Festa Xic, programada pel dia 28, amb tota una jornada dedicada als més joves. Inclou un pregó ben peculiar per als nens només començar el dia i, a banda de la festa de l'Escuma i de la Xeringada, els més petits podran gaudir d'una marató de contes animats i tallers d'activitats tan diverses com fer un hort urbà, com fer pa, relaxació i respiració, dansa, ball... i la possibilitat de conèixer activitats que fan entitats com ser casteller, geganter, diable o actor... per un dia. Com a cloenda d'aquest dia dedicat a la mainada, l'espectacle 'Els fantàstics amb Stilton' a la Pl. Espanya.

Que tingueu molt bona Festa Major, us convidem a gaudir-ne, aquí teniu tota la informació per començar a anar fent boca.