El dissabte 23 d'agost s'inaugura la remodelació de Can Jalpí

L'edifici històric serà un nou espai destinat als joves

El proper dissabte 23 d'agost es farà la inauguració de les obres de remodelació de la masia de Can Jalpí. Les obres han refet per complet tota la planta baixa d'aquest edifici històric que es destinarà a usos per a joventut i per a cessió de trobades, reunions, xerrades o actes que puguin fer els veïns de Can Cornet. Can Jalpí és una masia propietat de l'Ajuntament de Pineda i s'hi ha fet també una rampa per eliminar les barreres arquitectòniques. L'aspecte més visible però és que tota la façana i parets laterals i posteriors, han canviat de color per un vermell força vistós. També destaca que a la façana principal, que mira al Carrer de Sant Joan, s'hi pot llegir en lletres metàl.liques 'Can Jalpí'.

També es fan obres de millora de les finestres de l'edifici i s'hi han instal.lat càmeres de seguretat amb visió directa a la comissaria de la Policia Local, per prevenir bretolades a la façana. Tot l'interior s'ha renovat i disposa d'un sistema de tancament a través de targetes electròniques que permet l'ús de diverses sales.  Actualment l'edifici acull les instal.lacions referents a Joventut com les oficines del Centre Obert, l'Espai Jove i les instal.lacions de l'Agrupament Escolta i Guia Montpalau de Pineda, a la primera planta. 

La inauguració constarà d'activitats per a joves, un concert, un pica-pica, i una jornada de portes oberts de l'edifici. La inauguració és dissabte dia 23 d'agost a  partir de les 5 de la tarda a la primera planta de Can Jalpí.