L'Ajuntament obre un nou pàrquing de zona blava al carrer Joan Maragall

L'aparcament tindrà una capacitat per a 25 vehicles amb la intenció de completar l'oferta d'estacionament de rotació a la zona centre

L’Ajuntament de Pineda de Mar posa avui en funcionament un nou pàrquing de zona blava, situat al C/ Joan Maragall, a l’antiga nau dels Tallers Comas.
L’aparcament, amb una capacitat de 25 vehicles, entra en marxa amb l’objectiu de completar l’oferta d’estacionament de rotació a la zona centre, i facilitar així l’accés als comerços i establiments de la plaça Espanya, plaça Mèlies i carrers adjacents.
El pàrquing formarà part de la zona blava, amb un horari ampliat de 08.00 a 22.00 hores, i els usuaris podran treure el tiquet al parquímetre situat a la mateixa cantonada del C/ Joan Maragall amb Moragas i Barret. 
Finalitzat l’horari de la zona blava, el pàrquing romandrà obert de manera gratuïta fins a les 12 de la nit, hora en que es tancarà fins l’endemà. Els vehicles que restin al pàrquing després d’aquella hora seran sancionats i no es podran retirar fins l’endemà.