Els Amics de les Arts conviden a sopar a 50 espectadors abans del seu concert a ARTS d'Estiu

El grup convidarà als primers 50 espectadors que a les 19.30h. estiguin amb l'entrada del concert a la porta del Sant Jordi

Els Amics de les Arts convidaran a una hamburguesa, signatures, es faran fotos amb els convidats i tocaran un tema exclusiu en acústic. Una iniciativa que només repetiran en dues ocasions més al llarg de l'estiu. 
El grup presentarà a ARTS d'Estiu Costa Barcelona el seu darrer àlbum, 'Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure'. 
Descarrega imatges de les actuacions d'ARTS d'Estiu Costa Barcelona 2014
Els Amics de les Arts convidaran a 50 espectadors a sopar amb ells i a escoltar una cançó en acústic abans del concert d'aquest divendres 8 d'agost al festival ARTS d'Estiu Costa Barcelona. Per ser un dels 50 afortunats, s'ha de presentar l'entrada pel concert de Els Amics de les Arts a Pineda de Mar i estar a la porta de l'Espai Sant Jordi a les 19.30h. Les places són limitades.

Els Amics de les Arts convidaran als 50 primers espectadors a menjar una hamburguesa, signatures, fotografies i tocaran un tema exclusiu en acústic.

Els Amics de les Arts només faran aquesta acció dues vegades al llarg de l'estiu. El passat 2 d'agost ho van fer a ETC Festival d'Estiu de Tarragona, aquest 8 d'agost a ARTS d'Estiu a Pineda de Mar i el 14 d'agost al Festival de Porta Ferrada. 
Amb més de 80.000 còpies venudes dels seus anteriors discs, Els Amics de les Arts presentaran a ARTS d’Estiu Costa Barcelona el seu quart treball, Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure –títol que fa referència al microrrelat d’Augusto Monterroso-.