L'ajuntament de Pineda de Mar rep més de 116.​000 €​ per a polítiques actives d'ocupació

El servei local d'ocupació del Centre Innova insereix més de 160 persones durant el primer semestre d'aquest any

La lluita contra l'atur és la prioritat actual de l'Ajuntament de Pineda de Mar, i per aquest motiu ha rebut més de 116. ​000 euros​ de subvencions de la Diputació de Barcelona, que han permès la contractació de 21 persones en situació d'atur per desenvolupar diferents projectes en diverses àrees del consistoris.

D'altra banda i mitjançant les subvencions del Servei d'Ocupació de Cataluya i el Fons Social Europeu, i amb la col·laboració del Consell Comarcal del Maresme, s'està desenvolupant el Programa Treball i Formació que ha permés la contractació de 8 persones més durant 6 mesos.

Totes aquestes polítiques actives d'ocupació es desenvolupen des del Servei Local d'Ocupació del Centre Innova que ha atès durant el primer semestre de l'any un total de 592 persones i ha realitzat més de 224 seguiments dels usuaris de la borsa de treball ​, amb un resultat bastant significatiu, ja que més de 160 persones han aconseguit finalment trobar feina.​

Totes aquestes persones registrades a la borsa de treball poden presentar les seves candidatures a les ofertes de treball dels altres municipis de la província de Barcelona mitjançant l'aplicatiu web de recerca de feina que la Diputació de Barcelona posa al nostre abast.

Per més informació podeu adreçar-vos al Centre Innova de l'Ajuntament de Pineda de Mar (c/Torres Quevedo, 16) o bé al telèfon 93 767 15 60 ext 801.