Acte de reconeixement a les entitats i persones que han col.laborat amb la Marató de Sang

L'ajuntament i el Banc de Sang i Teixits preparen la 8a Marató de Sang per al proper 25 de setembre

La Marató de Donació de Sang de Pineda es celebrarà el proper 25 de setembre. La Regidora de Salut de l'Ajuntament de Pineda va reunir ahir les entitats que ajuden a dur a terme la Marató de Donació de Sang a Pineda i es va fer lliurament d'un reconeixement al seu suport.
Al voltant de 500 persones de Pineda donen sang cada any en alguna de les campanyes, i durant la Marató, hi van participar 350 persones. Així ho ha explicat el delegat a Pineda de l’Associació de Donants del Maresme, Ramon Bofí. El responsable de les maratons de sang de Catalunya, Josep Maria Planella ha dit que de cara la marató d'enguany hi ha noves idees per crear més donants.
Josep Maria Planella ha dit que Catalunya ''viu un moment complicat pel que fa a reserves de sang, ja que actualment hi ha reserves només pels propers 8 dies, un fet que genera preocupació''.
Josep Maria Planella ha dit que la trobada ha volgut  ser un ''reconeixement públic a les entitats que hi col.laboren cada any''. El regidor de Salut de l'Ajuntament de Pineda, Santiago Macip, ha dit que l'objectiu és aconseguir el màxim de donacions i de nous donants, i en aquest sentit, ha dit que l'objectiu és aconseguir els nivells de donants per poder fer els tractaments i cures que són necessàries. Durant la trobada es va presentar la nova campanya, que serà la novena edició, i es va demanar la implicació de les entitats en aquest esdeveniment. També es va fer públic el reconeixement que ha fet la Generalitat a Pineda per dur a terme les anomenades Maratons de Donacions de Sang, segons ha explicat Santiago Macip.

Ja s'ha anunciat que la Marató es farà el proper 25 de setembre.