Primera edició del Festival Internacional de Curtmetratges, Cinemart, aquest dimecres

L'acte central serà a la Pl. Espanya amb una projecció de cinema a l'aire lliure

El Festival Internacional de Curtmetratges Cinemart s'inaugura el dimecres 25 de juny amb una cercavila que s'iniciarà a l'estació de Pineda on grups d'animació faran gresca per acompanyar els participants fins la plaça Espanya on se celebrarà l'acte central, a partir de les 9 del vespre, amb la projecció de curtsmetratges a l'aire lliure i activitats diverses.

Durant el dijous i divendres es faran els passis dels curts participants que han resultat finalistes a la Sala Multiespai de la Biblioteca Serra i Moret. En total s'han presentat 243 curts  que provenien de 41 països diferents, i d'aquests, 30 han estat els finalistes que es projectaran a Pineda durant aquesta setmana. Les llengües més freqüents en els treballs participants han estat l'espanyol, l'anglès i el portugués.

La cloenda del festival Cinemart serà el dissabte 28 d'agost, en un sopar en el decurs del qual es farà el lliurament de premis als guanyadors. L'acte es farà a la Sala Multiespai de la Biblioteca Serra i Moret. L'organització de l'esdeveniment és a càrrec de l'Associació Cinemart amb la col.laboració de l'Ajuntament de Pineda.

A peu de pàgina podeu consultar la programació dels curtmetratges finalistes que es podran visionar durant aquests dies. L'accés a les sessions és gratuït.