Poblenou celebra la seva festa a partir d'aquest dissabte

A les 11 de la nit es farà el pregó a càrrec del Casal d'Avis de Poblenou, que celebren els seus 30 anys

Les entitats de Poblenou, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Pineda, han organitzat activitats i actuacions per a totes les edats. Cada nit hi haurà ball al recinte firal, i dilluns hi haurà Revetlla de Sant Joan, amb l'orquestra Taxman.

Dels actes de dissabte destaca la II Trobada de Feres que es farà a partir de les 6 de la tarda a la Plaça Nova amb cercavila a continuació. També destaca l'actuació de l'orquestra Swing Latino a les 6 de la tarda i el ball a la nit.
A les 11 de la nit es farà el pregó a càrrec del Casal d'Avis de Poblenou, que celebren els seus 30 anys. De diumenge destaca el torneig de petanca, a les 10 del matí a Can Xaubet i el 3er. Quadrangular 'Vila de Pineda' d'escacs.
A 2/4 de 12 del migdia es farà festa infantil amb el Mag Isaac i la Festa de l'Escuma al carrer Cervantes.  A la tarda hi haurà berenar popular per la gent gran i l'actuació de La Maña, també al recinte de la fira.
De dilluns destaca la revetlla popular amb l'orquestra Taxman i dimarts es fa el rom cremat que farà el XIP amb el grup d'havaneres Els Rogers a les 9 del vespre. El fi de festa serà a la Platja de Poblenou amb un foc de fi de festa que faran les Forces Infernals de Poblenou.
La regidora de Festes Populars, Sandra Villarte, i la membre de la comissió Olga Ramos, ha dit que vol agraïr tota la feina en dur a terme la festa de Poblenou.
Les portaveus de la comissió de festes han animat a tothom a participar de la festa i també han volgut destacar les 3 orquestres que actuaran a Poblenou.

Organitza: AC Mare de Déu dels Dolors i el Crist Jacent, AC Timbalers de l'Alt Maresme, AAVV Unió de Poblenou, AMPA Antoni Doltra, AMPA Montpalau, AMPA Poblenou, Casal d'Avis de Poblenou, Forces Infernals de Poblenou i la  Peña Cadista. Amb la col.laboració de l'Ajuntament de Pineda, regidoria d'Activitats Populars i Barris