Inauguració de la nova plaça Espanya aquest dissabte

Activitats i música per la mainada, acompanyats de l'actuació de castellers i gegants, per celebrar l'obertura d'aquest espai renovat

 La nova plaça Espanya s'inaugurarà dissabte que ve 21 de juny. L'Ajuntament de Pineda ha fet públic el programa d'activitats que inclou espectacles, castellers, gegants, música en viu i balls.

Les obres de reurbanització de la plaça Espanya, del tram del carrer Doctor Bertomeu junt a plaça de les Mèlies, i de la vorera de Roig i Jalpí estan a la recta final. Els operaris treballen per tenir-ho tot a punt per a la inauguració dissabte que ve.

Els actes començaran a les 11 del matí amb un espectacle infantil amb la companyia Elegants i la participació de Gerard Borrell. A les 12 del migdia actuaran els Castellers de l'Alt Maresme i participaran els Gegants de Pineda. A la una del migdia hi haurà vermut popular, música amb El túnel del temps i personatges Disney. Al migdia també es faran els parlaments de les autoritats per inaugurar la nova plaça. A les set de la tarda hi haurà exhibició de ball a càrrec de Salsa Dance Studio.

D'altra banda, l'Ajuntament de Pineda també convida a tots els nens i nenes del municipi a  l'estrena dels nous gronxadors de la plaça Espanya. Es tracta de dues àrees de jocs, una per a més petits amb la temàtica de la Caputxeta Vermella i l'altre amb un circuit per les dues piràmides que s'han instal·lat a la nova plaça.