Pineda acollirà la 1a. Trobada de Trens Tripulats de 5 polzades

La plaça de les Mèlies serà el marc de la Trobada que s'allargarà fins el 25 de maig amb inauguració aquest dissabte

Pineda acollirà des d'aquest cap de setmana i fins el dia 25, la primera trobada de trens tripulats de 5 polzades amb màquines elèctriques i de vapor. L'esdeveniment agruparà a la Plaça de les Mèlies, les principals associacions d'aficionats al tren i al modelisme ferroviari, les quals exhibiran cap a 30 màquines i maquetes molt atractives pel visitant.  La inauguració es farà dissabte a les 12 del migdia. El diumenge es farà una exhibició de locomotores de vapor, d’11 a 14 i de 17 a 20 h.
Hi haurà un circuït de vies de tren a Les Mèlies i els que ho desitgin podran viatjar en els tren al preu d'1 euro. L'hoteler pinedenc Albert Buch, en reprsentació de Pineda Turística, promotora de l'esdeveniment, ha explicat que serà una fira molt atractiva per tothom i on es podran veure màquines de tren de vapor, que no s'ha vist mai al nostre municipi.
També està prevista la participació de maquetistes professionals i d'aficionats particulars que estaran instal.lats en diferents carpes al llarg del circuit del tren, amb venda i exposició d'articles vinculats al sector. El president de l'Associació de Restauradors de Pineda, Francesc Horta, ha explicat que 6 restaurants de Pineda prepararan plats i tastets per l'ocasió, que també serà obert als pinedencs. Francesc Horta ha dit que l'objectiu és oferir una mostra de la gastronomia de qualitat que es fa a Pineda. La Regidora de Consum, Comerç i Turisme, que col.labora en l'organització aposta per fer trobades i fires de format mitjà com aquesta, que siguin molt especialitzades i que portin a la població turisme de més qualitat.

L’associació Pineda Turística, juntament amb els Amics del Ferrocarril amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pineda i el suport de la Federació Catalana d'Amics del Ferrocarril, organitzen la trobada. Si voleu més informació podeu visitar www.pinedademar.org o bé al 937 625 038 o per correu electrònic a info@pinedademarturisme.com