Cartellera de luxe al festival Arts d'Estiu 2014

Miguel Poveda, Els Amics de les Arts, Sergio Dalma o Mishima són algunes de les actuacions destacades del festival

La programació de la quarta edició del festival Arts d'Estiu de Pineda ve carregada de noms destacats de la música, la màgia i espectacles de destacats còmics. A Pineda actuarà Miguel Poveda el dia 15 d'agost, i Els Amics de les Arts, el 8 d'agost. Arts d'Estiu s'ha presentat oficialment en un acte a la Torre Agbar de Barcelona. El festival passa a anomenar-se 'Arts d'Estiu Costa Barcelona' i se celebrarà a Pineda entre el 4 de juliol i el 30 d'agost, els divendres a l'Espai Sant Jordi. Durant la presentació avui, s'ha fet públic tota la programació. Els humoristes Leo Harlem i Sergio Olalla encetaran el cicle el 4 de juliol. L'11 de juliol actuarà 'Deu de veu' i el 18 de juliol, actuarà el cantant Sergio Dalma. El grup Mishima actuarà el 25 de juliol, i l'humorista Carlos Latre, l'1 d'agost. Els amics de les Arts actuaran el divendres 8 agost i Miguel Poveda, el dia 15 d'agost. Els pets actuaran el dia 22 agost i El Mago Pop, considerat com el millor mag de tot l'Estat, actuarà el 30 agost.

Arts d'Estiu Costa de Barcelona, té un pressupost de 220.000 euros, sobretot per fer front als catxets dels artistes ja que el Centre Cultural hi aporta els voluntaris. La presentació de la programació d'Arts d'Estiu anirà a càrrec de l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, i del director artístic del festival, Xevi Gómez.  Xavier Amor ha dit que la voluntat és ''situar Arts d'Estiu com a tercer festival de referència a Catalunya'' i també ha dit que ''part dels diners recaptats de la taxa turística, s'invertiran en la promoció d'aquest festival''. Xavier Amor també ha volgut destacar la tasca que fa el CCR en organitzar l'esdeveniment.
Mentrestant, el director artístic del festival, Xavier Gómez, ha explicat els detalls del festival i ha dit que per a cada actuació hi haurà 1200 localitats disponibles.

Els primers tres anys de festival, s'han programat a Pineda 28 actuacions amb un total d'11.000 espectadors. El festival Arts d'Estiu Costa Barcelona està organitzat pel Centre Cultural i Recreatiu amb la col·laboració de l'Ajuntament de Pineda.

Per adquirir entrades trobareu tota la informació en aquest enllaç