Cap de setmana de Fira d'Entitats

Un espai interactiu dedicat a tallers i un altre des d'on es faran masterclass de diverses disciplines són les novetats de l'edició d'enguany

La 16a Fira d'Entitats arrenca aquest cap de setmana. Més de 60 entitats exposaran projectes durant els dies 10 i 11 de maig i mostraran activitats que duen a terme al llarg de l'any. Com a novetats d'aquesta edició la trobada comptarà amb un espai de tallers de difusió de tradicions com l'elaboració de ratafia, els arts de pesca o una xerrada sobre les propietats de l'al.loc, una planta de rivera en vies de recuperació. Des d'un altre escenari ubicat també a  la plaça de les Mèlies es faran Masterclass esportives, de dansa, tai-xi o ioga, obertes a tothom.

Des de l'escenari del Pati de Can Comas els visitants podran gaudir de les tradicionals exhibicions de ball i espectacle, mentre que les entitats que ofereixen activitats per la mainada i seran enguany a la Pl. de Catalunya i el  carrer de la Vila.

Durant el cap de setmana la circulació de vehicles restarà tallada en el tram afectat per la Fira, carrer Ciutadans, Mar -fins JaumeI- i Roig i Jalpí. 

Us adjuntem a peu de pàgina el plànol d'ubicació de les entitats i la relació d'activitats previstes als diferents espais de la Fira.