Èxit de la 2a edició de la Fira d'Intercanvi de Llibres

La trobada va possibilitar l'intercanvi de més de 1000 exemplars entre els lectors que van visitar la fira el dissabte al matí

 La segona edició de la Fira d'Intercanvi de llibres al carrer, que s'ha fet aquest cap de setmana, ha aconseguit recollir un total de 244 euros i s'han pogut intercanviar al voltant de 1000 llibres. Aquestes són les dades de la Fira que va comptar amb un bon fluxe de visitants al llarg del dissabte al matí. La segona edició del certamen presentava com a novetat actuacions per la mainada, en un marc que també ha estat novedós ja que la primera edició es va celebrar a l'espai Mèlies, degut a la pluja.

L'intercanvi ha estat possible gràcies a la participació de les biblioteques municipals i als voluntaris d'entitats  locals com Associació de ball Licoya, Col.lectiu Pineda Solildària, Vamma i Adiam que han col.laborat en la logística perquè l'esdeveniment sigui un èxit. Els participants aportaven llibres amb la intenció de bescanviar-los. En cas que estessin interessats en adquirir més llibres, els costava 1 euro simbólic per exemplar.

La regidoria de Cultura i Ciutadania ha fet una valoració molt positiva de la matinal de llibres, destacant l'afluència de públic i la possibilitat que ofereix aquesta trobada de donar una segona vida als llibres que ja hem llegit i que resten a casa nostra. Fomentar l'intercanvi entre els lectors i, de retruc, el benefici per a entitats locals que tenen objectius solidaris.