La Mostra de Teatre porta a Pineda més de 50 representacions teatrals en tres dies

En el marc del certamen se celebrarà l'assemblea anual de la CIFTA, amb la participació d'una trentena de delegats arribats de diferents països

La programació de la Mostra Nacional de Teatre Amateur ja és a punt. Un total de 52 representacions es podran veure durant el primer cap de setmana de maig als diferents espais escènics de Pineda. El gimnàs de l'Institut Euclides es presenta enguany com a novetat i obre així les representacions al barri de Poblenou. La resta d'actuacions es repartiran entre les tres sales del Centre Cultural i Recreatiu, l'auditori de Can Comas, la Sala Polivalent de la Biblioteca Serra i Moret i l'antiga biblioteca de Les Mèlies.

En el marc d'aquesta edició de la Mostra, se celebrarà l'assemblea anual de la CIFTA, amb la participació d'una trentena de delegats arribats de punts d'arreu del món. Aquest organisme està format per representants de companyies teatrals que tenen com a factor en comú la utilització d'alguna de les llengües catalogades com a romàniques. El seu objectiu és promoure l'intercanvi d'opinió i d'informació a més de coordinar les actuacions internacionals de companyies que té associades. Bèlgica, Canadà, França, Itàlia, Mónaco, Marroc, Espanya, Suissa i Tunísia, són els estats que tenen delegació al CIFTA.

Amb la integració d'aquesta nova activitat, el certamen pren relleu internacional i es consolida com a referent del teatre amateur.

En aquest enllaç podreu trobar ressò de l'esdeveniment a alguns mitjans de comunicació.

Trobareu informació del programa de representacions en document adjunt a peu de pàgina i també al web www.lamostrapineda.cat