Les places de Les Mèlies i del Pilar concentraran les parades de llibres i roses per Sant Jordi

La celebració de Sant Jordi, inclou el lliurament de premis del concurs literari 'Que maca és Pineda', demà a les 7 de la tarda

La plaça de Les Mèlies i la plaça del Pilar, de Poblenou, seran els punts de concentració de les parades de roses i de llibres durant la diada de Sant Jordi d'enguany. Les escriptores locals, Maribel Montero, Maite Bayona i Patricia Martinez de Vicente seran també a la Pl. Mèlies signant llibres per als lectors interessats, a partir de les 11 del matí.

També hi haurà activitats al Passatge de les Bibliotecàries organitzades per la Biblioteca Serra i Moret, dirigides als més joves: Conta-contes, maquillatge i manualitats a partir de les 4 de la tarda.

Demà a l'auditori de Can Comas es farà l'acte 'Poemes del món' a les 7 de la tarda. Es tracta d'una lectura de poemes en diverses llengües i música en directe, a càrrec dels alumnes de català de l'Escola d'Adults 'Natura', del Consorci per a la Normalització lingüística i dels participants al programa Voluntariat per la Llengua.

També a les 7 de la tarda, a la Sala de Plens municipal, es farà l'acte de lliurament dels premis als guanyadors del concurs literari, 'Que maca és Pineda', convocat per la regidoria d'Educació, en el qual han participat els alumnes pinedencs.