Un bonus per assistir als espectacles de la Mostra de Teatre a canvi de 200 'civis'

Amb aquesta acreditació els interessats podran assistir, amb acompanyant, a més de 30 obres de teatre al llarg dels tres dies de la Mostra

Del 2 al 4 de maig se celebrarà a Pineda, la XII Mostra Nacional de Teatre Amateur. Al llarg d'aquests dies es representaran més de 30 obres de teatre. Les tres sales del Centre Cultural i Recreatiu, l'auditori de Can Comas, la Sala Polivalent de la Biblioteca Serra i Moret, l'antiga biblioteca de Les Mèlies i l'Institut Euclides seran alguns dels espais on els interessats podran gaudir del teatre no professional, a càrrec de companyies d'arreu del territori. Enguany, gràcies al conveni de l'Ajuntament amb Civiclub, els associats a aquesta plataforma tenen opció de disposar d'un passi per a dues persones a totes les obres que es representin en el certamen, a canvi de 200 'civis'.

A finals de novembre passat, l’Ajuntament de Pineda de Mar es va adherir a través d’un conveni de col·laboració al CiviClub, un programa d’incentius que premia els comportaments cívics dels ciutadans amb punts que es podran bescanviar per regals oferts per les empreses privades que patrocinen el projecte.El programa CiviClub pretén fomentar les accions positives de la ciutadania en àmbits diversos com la participació, la solidaritat, la sostenibilitat, la cultura, l’educació o els hàbits saludables. Els ciutadans i ciutadanes que es registrin gratuïtament a CiviClub podran obtenir punts (“Civis”) cada vegada que realitzin o participin en una activitat inclosa al programa; i posteriorment, bescanviar els “Civis” acumulats per regals, promocions i descomptes del catàleg de patrocinadors privats. Un dels quals, ara, és aquest passi per assistir als espectacles de la Mostra de Teatre.

A Pineda de Mar, els ciutadans podran aconseguir “Civis”per:

    Fer ús de la deixalleria municipal

    Fer aportacions d’aliments al Rebost Solidari
    Censar (i donar de baixa) animals al cens municipal
    Fer-se el carnet de la biblioteca
    Retornar els llibres en termini a les biblioteques
    Fer-se voluntari de les biblioteques
    Fer donacions de llibres o material audivisual a les biblioteques
    Fer-se el carnet Pineda A prop
    Matricular-se al Complex Esportiu Can Xaubet
    Per cada quota mensual al Complex Esportiu Can Xaubet