Jornada de reflexió sobre 'el comerç de proximitat' aquest dimarts 8 d'abril

En el decurs de l'acte es presentarà el vídeo promocional de Pineda al sector comerç-empresa.

El concepte comerç de proximitat està ja consolidat entre comerciants i consumidors, tot i així aquest sector està en continua renovació i cal una adaptar-se a les noves formes de mercat i de consum. L'ajuntament de Pineda i Pimec Comerç col.laboren de nou en la divulgació i assessorament dels comerciants locals amb l'organització d'aquesta jornada que pretén facilitar eines davant de les necessitats d'adaptació a aquests canvis.

L'acte que se celebrarà el proper 8 d'abril al Centre Innova, a partir de les 16 hores, comptarà també amb la presentació del vídeo promocional de Pineda al sector comerç-empresa.

El programa de la jornada inclou temes com la proposta d'un nou model social, canvi de valors i més participació, actuacions en xarxa, o d'altres que impliquen un esforç en adaptació a les noves tecnologies, la recerca de productes KM0 o la posada en valor dels beneficis del 'Comerç de Proximitat'.

Les ponéncies seran a càrrec de Carles Gironès, president de PIMEC Comerç Maresme i de la Regidora de Comerç de  l’Ajuntament de Pineda de Mar, Carme Aragonés.

Informació i inscripcions, Sra. Neus Corbacho, Tel. 93 767 15 60 (ext. 2) o a l’adreça
innova@pinedademar.org “Es prega confirmació d’assistència”