Les obres d'urbanització del tram Dr.Bertomeu-Plaça Espanya s'avancen i començaran dilluns

L'empresa s'ha compromès a tenir les obres finalitzades el 15 de juny

El proper dilluns, 31 de març, començaran les obres de remodelació del  c/Bertomeu, en el tram entre c/ Balmes i Pl. Espanya.

L’Ajuntament ha decidit avançar les obres de remodelació del c/ Bertomeu, vist que la reurbanització de la Pl. Espanya avança a un ritme més ràpid del que s’havia planificat, amb l’objectiu de que tot el projecte estigui finalitzat abans de l’estiu; i, d’aquesta manera, reduir el temps d’afectació als ciutadans i afavorir les activitats que tenen lloc al centre del nostre municipi.

En aquest sentit, està previst que les obres finalitzin com a màxim el 15 de juny, i es garanteix amb importants penalitzacions econòmiques per a l’empresa constructora en cas de retard.

Durant l’execució de les obres, al igual que ha succeït amb la fase de Pl. Espanya, s’intentarà que l’afectació i les molèsties siguin mínimes tant per als vianants com per als establiments comercials i de restauració.

D’altra banda, i llevat de talls puntuals, es podrà continuar transitant en vehicle pel C/ Balmes direcció Av. Montserrat i pel C/ de la Vila direcció C/ Roig i Jalpí.

Us demanem que disculpeu les molèsties que aquestes obres us puguin ocasionar, amb el convenciment de que el resultat serà òptim.