Jornada de portes obertes a la nova Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament

Els ciutadans podran visitar la remodelació de la planta baixa de l'edifici municipal aquest dissabte a partir de les 12h

La nova Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Pineda s'estrenarà dissabte que ve amb una jornada de portes obertes. A partir de les 12 del migdia els ciutadans i ciutadanes podran visitar les noves instal·lacions de la planta baixa de l'Ajuntament de Pineda. La remodelació de l'edifici municipal contempla un gran espai d'atenció ciutadana i una sala on els usuaris podran esperar a ser atesos. A més, la nova oficina incorpora un gestor de cues per ordenar l'atenció a la ciutadania. La planta baixa de l'Ajuntament també té nous despatxos i sales de reunions per poder atrendre visites.

Amb la jornada de portes obertes es vol mostrar les obres que s'han fet per condicionar el nou espai amb la intenció que la ciutadania se senti millor atesa. Xavier Amor, Alcalde de Pineda, ha remarcat que amb la nova OAC ''millorarà l'atenció tan telefònica com presencial'', sense perdre de vista que l'administració local sigui ''més resolutiva'' en l'atenció als ciutadans ''per evitar que la gent hagi de fer dos o tres viatges per fer una gestió".