Curs 'La importància de la imatge en l'atenció al client'

Nova acció formativa al centre Innova dirigida als comerciants

El centre Innova prepara una acció formativa dedicada a la imatge com a suport en les relacions comercials. El curs presencial 'La importància de la imatge en l'atenció al client' es farà al llarg de tres sessions de dues hores cadascuna i s'hi tractaran temes  relacionats amb la imatge personal com el codi de la imatge i la seva iconologia, expressió, actitud, volums, colors, vestuari... I també temes que estan més vinculats amb la imatge de l'establiment comercial com poden ser pautes per motivar la compra dels clients, tècniques de marxandatge visual, ambients, temperatura, llums, música o, fins i tot, aromes i gustos. El temari oficial el podeu trobar en aquest enllaç.

El curs, inclòs en el programa de col.laboració amb Pimec, es desenvoluparà els dies 23 i 30 d'abril i 5 de maig, de 14:30h a 16:30h a l'auditori del centre innova.

El termini d'inscripció s'ha iniciat aquest dilluns i finalitza l'11 d'abril. Es pot fer presencialment al centre Innova o bé per mail a innova@pinedademar.org

Per sol.licitar l'assistència a aquest curs formatiu s'ha d'omplenar el document que acompanyem a peu de pàgina (Annex 1), signat pel participant. Els alumnes també hauran de lliurar la fotocòpia del DNI i de l'última nòmina o rebut d'autònom.

D'altra banda, aquells interessats en el curs, han de pertànyer a un dels grups detallats al document que també s'adjunta a aquesta nota: CNAE COMERÇ