Torna 'Com t'ho fas de nit?'

Aquesta campanya té com a finalitat oferir alternatives a l’oci nocturn i s’adreça a joves de 16 a 21 anys.

A partir del dia 24 de març s'obre el període d'inscripció per participar a la campanya de salut i oci nocturn alternatiu "Com t'ho fas de nit?", organitzada per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Pineda de Mar a través de l'Espai Jove. Enguany s'arriba a la 11a edició des que es va començar a impulsar aquesta campanya que ja ha passat a formar part de l’oci nocturn de molts joves del municipi que hi han participat durant tots aquests anys. 

Al llarg de les sis setmanes de durada de la campanya, que començarà el divendres 2 de maig, un centenar de joves organitzats en equips mixtos, integrats per 10 membres d'entre 16 i 21 anys, participaran de diferents esports i activitats de tot tipus (volley platja, danses, circuit multiesportiu o una gimcana que es desenvoluparà per diferents espais del municipi). Com a premi, els equips guanyadors gaudiran d'una sortida de cap de setmana a l'estiu.

Per a conèixer amb detall el funcionament del "Com t'ho fas de nit?", per fer la inscripció i/o rebre més informació, cal adreçar-se a l'Espai Jove (Masia de Can Jalpí, 1a planta. Facebook: facebook.com/espaijove.joventut, E-mail: espaijove@pinedademar.cat).