La 12a Mostra Nacional de Teatre Amateur ja té cartell

El treball titulat 'A punt' ha estat el guanyador del 2n concurs de cartells per anunciar la Mostra

Ja hi ha cartell guanyador de la Mostra Nacional de Teatre Amateur que es farà a Pineda del 2 al 4 de maig. El treball amb el lema 'A punt' d'autoria compartida per Erna i Peter Toepfer, de Sant Aniol de Finestres (Garrotxa), ha estat l'escollit perquè sigui la imatge de La Mostra d'enguany als mitjans. El jurat ha valorat especialment la tècnica i l'originalitat del cartell guanyador.

Al concurs han participat 31 treballs elaborats per artistes de diversos punts del territori, la majoria, de les comarques barcelonines i gironines, però també han concursat treballs de punts de la resta de l'estat com les Illes Balears o Múrcia. Les obres eren totes originals i inèdites.

Durant el mes de febrer els veïns de la població han estat convidats a votar els treballs que s'havien exposat al hall de Can Comas. El resultat de la votació ha estat l'equivalent a un vot del veredicte definitiu del jurat.

El treball guanyador s'emporta un premi de 500 euros que serà lliurat en el decurs de l'acte central de La Mostra, el proper 4 de maig.